Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
5/1 2024
Ad sti afsted
Toreby Sidevej 4
4920 Søllested

GPS-info: Lat 54.7739, Lon 11.3157


30. april 2024

8 ugers mindfulness tæt på naturen icon for Undervisning

8 ugers mindfulness tæt på naturen

Find ro og nærvær i et 8-ugers mindfulness-forløb i naturens favn! Er du på udkig efter en vej til indre fred og balance i en travl hverdag?

Mit 8-ugers mindfulness-forløb er målrettet til voksne over 18 år, der ønsker at dykke dybere ned i mindfulness-praksis og opnå øget nærvær i deres liv.
Hvad kan du forvente?
8 berigende sessioner, hver enkelt foregår i et hyggeligt stort telt, hvor naturens ro og skønhed skaber den perfekte ramme for din indre rejse.
Jeg er mindfulnessinstruktør og naturcoach, og guider dig gennem en række øvelser, meditationer og refleksioner, der styrker din tilknytning til dig selv og den omgivende natur.
En unik mulighed for at forbinde med dig selv og andre i et støttende og inspirerende fællesskab af ligesindede.
Hvad får du ud af det?
Øget bevidsthed om dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser.
Redskaber til at håndtere stress, angst og andre udfordringer i hverdagen.
En dybere forbindelse til naturen og dens helbredende kraft.
Mulighed for personlig vækst og udvikling.
Dato og tidspunkt:
Startdato: 30. april
Tidspunkt: KL: 19.00

Sæt kursen mod indre ro og balance med et 8-ugers mindfulness-forløb. Tilmeld dig i dag og begynd din rejse mod et mere nærværende og meningsfuldt liv!

11. august 2024

Vandre kursus icon for Undervisning

Vandre kursus

Tag det første skridt mod dine drømme om lange vandreture og en bedre fysisk form! Er 2024 året, hvor du endelig tager dig selv alvorligt og forpligter dig til at nå nye mål?

Måske drømmer du om at erobre stierne, udforske naturen og føle den ultimative frihed ved at vandre gennem smukke landskaber? Eller ønsker du bare at løfte din fysiske kondition til et nyt niveau?
Velkommen til Ad sti afsteds spændende vandrekursus, hvor du ikke kun bliver klar til de lange vandreture, men også bliver en del af et inspirerende fællesskab af ligesindede vandreentusiaster. Vi tror på, at rejser er bedst, når de deles, og at målene er lettere at nå, når man har støtte fra andre.
Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med, og vi arbejder sammen for at opbygge din fysiske styrke og mentale udholdenhed. Mellem mødedatoerne supplerer du med at træne på egen hånd.
Her er hvad du kan forvente:
Vi mødes og går sammen, så du kan nyde godt af det sociale samvær og støtten fra dit hold.Vi træner os op til at gå 20 km pr. dag, så du kan være forberedt på de lange strækninger.Vi lærer at bære den nødvendige vægt i rygsækken, så du kan være godt forberedt til enhver udfordring.Vi drøfter vigtige emner som udstyr, overnatning og meget mere, så du kan føle dig tryg og forberedt på dine eventyr.Vi støtter hinanden gennem hele forløbet via en dedikeret lukket Facebook-gruppe, hvor du kan finde motivation, rådgivning og støtte fra dit vandrehold.Når kurset slutter får du de vigtigste pointer i et samlet dokument, så du altid kan finde det frem, som forberedelse til dine egne vandreeventyr.
Vi mødes syv gange fra midten af august og ind i efteråret, hvor vi sammen udforsker og lærer. Og vi starter med en spændende tema-eftermiddag, hvor du får mulighed for at høre om mine egne erfaringer fra f.eks. den fantastiske 800 kilometer lange vandring på den franske Camino.
Mødedatoer:
Søndag d. 11. august
Søndag d. 18. august
Søndag d. 1. september
Lørdag d. 15. september
Søndag d. 29. september
Søndag d. 13. oktober
Mandag d. 14. oktober (aften)
Søndag d. 10. november
For at sikre et givende og engageret miljø kræver holdet mindst 5 tilmeldte senest d. 1.august. Efter tilmeldingsfristen modtager du en datoliste, samt mødesteder for vores ture via e-mail, så du kan planlægge din rejse mod nye eventyr.
Er du klar til at tage det første skridt mod en spændende rejse mod bedre fysisk form og uforglemmelige vandreeventyr? Tøv ikke med at tilmelde dig i dag og bliv en del af Ad sti afsteds vandrehold!