Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
2/12 2021
Christianssæde Herregård
Kristianssædevej 3
4930 Maribo

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.758, Lon 11.3539


I dag

Whitsun Festival

Whitsun Festival

Afholdes altid søndag i Pinsen på Christianssæde Slot. Den historiske herregård fra 1690 med tilhørende barokpark danner baggrund for scener med både musik talks. Programmet offentliggøres løbende på:.

Del

19. maj 2024

Whitsun Festival 2024

Whitsun Festival 2024

Voksen 850 kr / Ung 250 kr / Barn 50 kr
Køb/bestil billet
Æstetikken fanger, musikken spiller, maden smager og vinen glæder. Velkommen på Whitsun - Lollands musikfestival, som udfolder sig for 3. gang på Christianssæde. Vi byder på musik og talks i de natursmukke parkomgivelser.

Destinationen er Christianssæde med tilhørende park, og den historiske barokherregård fra 1690 danner baggrund for musikscene og talksscene og festivalspladsen byder på lokale smagsoplevelser nøje udvalgt af arrangører. Festivalsområdet er indrettet med hyggelige, naturlige og minimalistiske elementer, så herregård og park kan komme til sin ret, dog med et 'splash' af farvefest - for gæsterne er selvfølgelig kommet til Christianssæde midt på Lolland for at have det festligt.

På 'Anemonescenen' opleves velkendte musiknavne og på vores talkscene - 'Christiansborgscenen' stiller vi skarpt på fremtidens gode liv, og vi får hjælp af relevante foredragsholdere. Vores intime festival er af højeste kvalitet, og med den skønne oplevelse i fokus, som imødekommer alle sanserne, ønsker vi at 'kickstarte' sommeren på Lolland med Whitsun.

Vores gæster kan glæde sig til et ærligt og grønt festivalsunivers. For bæredygtighed er en selvfølge i vores opbygning af Lollands nye festival, og som arrangører tager vi ansvar og prioriterer det grønne valg, ift. blandt andet engangsservice, pantsystem og affaldssortering. Produkter, madvarer, drikkelse og samarbejdspartnere er lokale og kvaliteten høj. Få en gourmet oplevelse skabt i samarbejde med lokale traktørsteder. Vi sætter rammerne for de boder som udlejes, og vi arbejder tæt sammen med aktører for at sikre, at standarderne lever op til gæsternes og vores egne forventninger. Vores busser henter og bringer fra og til Ryde Station og til de nærliggende byer Nakskov, Maribo, Rødby, Saxkøbing og Nykøbing, men kom også i bil og overnat på vores gratis teltplads op ad den smukke Christianssæde Skov.

Vi henvender os særligt til den kvindelige festivalsgænger, for hun har god smag og ønsker at deltage ved Whitsun af overstående grunde. Vores service og infrastruktur tilgodeser netop hendes behov, blandt andet med masser af sikkerhed på pladsen, rene toiletfaciliteter og kort kø til aperol spritz - og rosébar. Selvom vi fokuserer på det kvindelige segment, deres ønsker og behov, er der plads til alle på Whitsun. I Christianssædes ånd er VIP status skippet til fordel for egalitære værdier, hvor alle gæster har adgang til hele parkens oplevelser og faciliteter. Børn kan nemt medbringes og partnere tages med under armen. Eventuelt overskud geninvesteres i Lolland igennem Team Sydhavsøernes foreningsaktiviteter og Christianssæde ønsker at øremærke overskuddet til forbedrede adgangsforhold i park og skov, som særligt tilgodeser kørestolsbrugere.

Vi ser frem til at skabe en skøn helhedsoplevelse på Lolland, hvor fællesskab og kvalitet sammensættes med en stærk tro på, at Whitsun Festival Lolland kan tilbyde et produkt på højde med andre succesrige festivaler og tiltrække et publikum med smag for kvalitet, autenticitet og bæredygtige værdier.

Happy Whitsun!
Læs mere

1. september 2024

Christianssæde Skovløb

Christianssæde Skovløb

16 km - 200 kr / 10 km - 120 kr / 6 km - 60 kr / 1 km - 50 kr
Vi byder på et spændende skovløb med fire forskellige distancer 16 km / 10 km / 6 km / 1 km, som har det til fælles, at man udelukkende løber i Christianssædeskoven - Lolland-Falsters største - og med start og afslutning i Christianssæde slotspark.

Løb dit næste løb midt på Lolland og medbring hele familien - alle generationer - og nyd jeres medbragte picnic i Christianssædeparken.
Ruten starter og slutter i Christianssædeparken og hvor man kan møde op og heppe på deltagerne.
Der er ruter for enhver smag. Lad de små løbe parkløbet på 1 km eller familiens atlet løbe 16 km i skoven - alle kan være med.
Oplev et løb i skovens stille ro, men vær også forberedt på at der er dele af løbet, der foregår udenfor stierne (kun 16 km ruten). Der er stenede veje og stier og der kan være vådt på ruten. Der kræver sit at gennemføre 16 km i Christianssædeskoven, og du vil være mindst lige så udmattet som efter en 1/2-maraton.
Vi sælger gode lollandske fødevarer fra boder.
Parker på vores p-plads 500 m fra startlinjen eller tag toget til Ryde Station som ligger 3 km fra startlinjen. Det tager 1 time og 45 minutter i bil fra København til Christianssæde, der ligger midt på Lolland.
Der er tidsmåling og bæredygtige medaljer i egetræ til alle deltagere med startnummer.
Læs mere