I dag

Gratis
Jelena Josic

Jelena Josic

Fri entré
Kunstudstilling.

Mit navn er Jelena, jeg bor i Nakskov og jeg vil præsentere jer for mit kunstneriske univers.

Jeg har bevæget mig indenfor kunsten hele mit liv. Hvad end det har været dans, teater, musik eller billedkunst. Jeg er autodidakt, men har suget viden og teknikker fra nær og fjern og er i øjeblikket tilknyttet en online kunstskole, hvor jeg lærer forskellige teknikker og får erfaring.

Det som kendetegner mit udtryk afspejler meget godt det menneske jeg er. Jeg maler meget intuitivt, impulsivt og alligevel er jeg fascineret af detaljerne som jeg elsker at nørde. Jeg maler primært med alkohol blæk og forskellige tuscher. Jeg elsker det ukontrollerbare og umiddelbare i alkohol blækket, som kræver, at jeg tænker hurtigt og derfor får skabt nogle værker, som også skaber sig selv i processen.

Jeg starter altid med de grove blæk stænk, og elsker at skabe nuancer og detaljer med forskellige tuscher og penne efterhånden. Mit kunstneriske udtryk afspejler for mig, hvorledes jeg ikke kan kontrollere alt i livet. Jo mere jeg kan give slip og lade farverne flyde, jo mere kan jeg se mulighederne i udfaldet og selv være med til at definere det færdige udtryk. Sådan ser jeg også livet generelt.