Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
3/10 2011
Stokkemarke Kulturhus
Tjennemarkevej 4A
4952 Stokkemarke
Tlf: 5471 1651

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.8368, Lon 11.3638

Stokkemarke Kultur- og Beboerhus er placeret i en del af det gamle bibliotek / den gamle skole (Studiestræde 5)


I dag

Keramik for let øvede icon for Undervisning

Keramik for let øvede

Ukendt
Du har deltaget i tidligere hold, eller har anden keramik erfaring. Du er nysgerrig efter at udfordre dig selv, - og udforske materialets kunnen.

Der kan arbejdes frit med individuelle projekter, heriblandt; drejning, - gerne med udforskning af design, former og størrelser
Herudover er der mulighed for at arbejde med kvætseforme, moddelering, samt pladeteknik
Vi skal undersøge dekoreringens muligheder; det kan være indenfor begitning, skrafitti, samt forskellige glaseringsmuligheder.
Jeg sætter rammen for at undersøge og eksperimentere. Jeg giver sparring, og henter evt. inspiration udefra, så vi kan blive klogere på materialets kunnen.
Der arbejdes med stentøj på kurset.
Du skal påregne en individuel materialeudgift, ud fra hvor meget ler du bruger. Hertil er der en fast pris på 300 kr., der dækker diverse materialer og brændinger Jeg har gennem 10 år tilegnet mig viden gennem højskolekurser i keramik, senest på Bornholms højskole. Jeg arbejder fra eget værksted, hvor jeg primært har fokus på brugskunst og dekorering med forskellige materialer- herigennem med inspiration fra min billedkunst. Jeg har det seneste år undervist i keramik gennem AOF

Underviser: Marianne Hansen
Hold: 5324102136.
Læs mere
Keramik for let øvede icon for Undervisning

Keramik for let øvede

Ukendt
Du har deltaget i tidligere hold, eller har anden keramik erfaring. Du er nysgerrig efter at udfordre dig selv, - og udforske materialets kunnen.

Der kan arbejdes frit med individuelle projekter, heriblandt; drejning, - gerne med udforskning af design, former og størrelser
Herudover er der mulighed for at arbejde med kvætseforme, moddelering, samt pladeteknik
Vi skal undersøge dekoreringens muligheder; det kan være indenfor begitning, skrafitti, samt forskellige glaseringsmuligheder.
Jeg sætter rammen for at undersøge og eksperimentere. Jeg giver sparring, og henter evt. inspiration udefra, så vi kan blive klogere på materialets kunnen.
Der arbejdes med stentøj på kurset.
Du skal påregne en individuel materialeudgift, ud fra hvor meget ler du bruger. Hertil er der en fast pris på 300 kr., der dækker diverse materialer og brændinger. Jeg har gennem 10 år tilegnet mig viden gennem højskolekurser i keramik, senest på Bornholms højskole. Jeg arbejder fra eget værksted, hvor jeg primært har fokus på brugskunst og dekorering med forskellige materialer- herigennem med inspiration fra min billedkunst. Jeg har det seneste år undervist i keramik gennem AOF

Underviser: Marianne Hansen
Hold: 5324102148.
Læs mere
Keramik for begyndere icon for Undervisning

Keramik for begyndere

Ukendt
Har du lyst til at udforske din indre keramiker? Er du ny indenfor keramikken, kan du deltage her. Du introduceres i drejning på begynderniveau. Herudover kan der f.eks arbejdes med modellering eller pladeteknik.

Vi arbejder med stentøj, og til dekorering benyttes begitninger og glasurer.
Der vil blive en individuel materialeudgift, ud fra hvor meget ler du bruger. Hertil er der en fast pris på 300 kr., der dækker diverse materialer og brændinger.
Så fascineres du af leret som materiale? - Og har du lyst til at dykke ned i keramikkens kreative muligheder indenfor kunst eller brugskunst,- så skal du være velkommen på dette kursus.
Fra underviserens siden kan man forvente, at blive introduceret i især drejningens grundtrin. Herudover arbejder man selvstændigt, og understøttes løbende med hjælp og sparring til de forskellige faser og materialer
Præsentation af underviser:
Mit navn er Karina og jeg ved, hvad det vil sige at være begynder i keramikkens univers, da det ikke er længe siden, at jeg selv stod og var det.
Jeg har gennem kurser tilegnet mig viden om keramik, ligesom jeg har assisteret med diverse på de seneste hold, - og min rejse er gået stærkt. I dag elsker jeg at lave keramik, fra mit eget værksted, hvor jeg primær har fokus på kopper, med finurlige hanke og sjove tekster.
Jeg er uddannet pædagog, rummelig og fyldt med tålmodighed. Jeg ser frem til at dele ud af min lidenskab for keramikken

Underviser: Karina Sandau Jensen
Hold: 5324102100.
Læs mere
Kreativt maleri værksted icon for Undervisning

Kreativt maleri værksted

Ukendt
I Stokkemarke. Vi mødes hver Torsdag fra kl. 9.30-14.30 i Stokkemarke Kulturhus, AOF Lolland, Stokkemarke. Du får færdigheder og erfaring i maleri og andre kreative processer relateret i maleri fra en professionel kunstner.

I værkstedet kan du male, tegne, eller sy på billederne. Du kan også bruge udklip/ lave collager og male over. Du kan kombinere forskellige materialer og arbejde med blendede medier, f.eks. bruge perler /andre små ting i din kreativ proces eller male over stof/broderi/gobeliner osv.I værkstedet kan alle frit vælge at lave figurative eller abstrakte billeder, eller en kombination af dette. Man kan også male efter nogle billeder/fotos. Der vil være fælles oplæg, men jeg elsker at hjælpe hver enkelt med at finde sin egen måde at male på og inspirationskilder. Du vil lære om:
Maleriets opbygning, farveblandinger, form, komposition, lys og skygge.
Hvordan du skaber dybde i maleriet.
At arbejde med forskellige værktøjer, materialer og malemidler og hvordan du opnår forskellige udtryk. På 2 bestemte dage vil der også være fokus på "farveteori og farveforståelse. Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com
Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail:
evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82 til underviseren EVI

Underviser: Evdoxia Apostolou
Hold: 5324102021.
Læs mere

9. marts 2024

Kreativt sammen: Malerikursus for Voksne og børn fra 13 år

Kreativt sammen: Malerikursus for Voksne og børn fra 13 år

Ukendt
Oplev glæden ved at male sammen.

Kom på et malerikursus sammen med dit barn eller barnebarn.Endags malerikursus til voksne, der ønsker at udforske deres kreative side sammen med deres børn fra 13 år.Kurset giver mulighed for at fordybe dig i kunstens verden, uanset om du er nybegynder eller har erfaring med maleri. Dette kursus er ikke kun en mulighed for at styrke den kreative forbindelse mellem forældre/bedsteforældre og deres børn/børnebørn, men også for at skabe varige minder og oplevelser sammen. Uanset om I er nervøse begyndere eller passionerede kunstere, vil kurset give jer mulighed for at udforske maleriets glæde sammen som familie.På kurset kan alle frit vælge at arbejde med ethvert emne, de vil, lige fra portræt,krop, stilleben, landskab eller abstrakt maleri. Du kan også tegne/male efter billeder/fotos.Der vil være fælles oplæg, men underviseren Evi elsker at hjælpe alle med at finde deres egen måde at male på. På kurset vil du lære om maleriets/tegningens opbygning, farver og hvordan man opnår forskellige udtryk. Det bliver sjovt og interessant at arbejde sammen om at skabe kunst og lære af hinanden. Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Alder: Voksne og børn fra 13 år.Medbring eventuelt nogle fotos eller prints af de billeder, som du synes kunne være interessante at male efter.Der medbringes egne materialer: 2-3 Malerlærreder (f.eks. 50x70cm, mindre eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud. Hvis du ikke lige har pensler og farver m.m. kan det lånes på dagen af aof, du kan også købe lærred og andet. Medbring lidt at spise og drikke til Frokost.Prisen er for en voksen og et barn, tilmeld den voksne og skriv barnets navn i bemærkninger.Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail:evaposto@gmail.com" eller på telefon: 21 96 45 82

Underviser: Evdoxia Apostolou
Hold: 5324102010.
Læs mere

16. marts 2024

Intuitiv maleri icon for Undervisning

Intuitiv maleri

Ukendt
Lær at male- Følg din intuition. Kom med på en rejse ind i dit indre kreative univers og fald ind i dig selv via intuitiv maling.

Med min vejledning lærer du værktøjer til at komme i kontakt med din 'indre verden'- følelser og tanker, og udtrykke dig via maling.
Dette kursus er til dig som gerne vil få en masse inspiration, udfolde din kreativitet og arbejde med dit personlige udtryk, uanset om du er til abstrakt eller figurativt maleri, eller en kombination af dette.
Det handler om at lytte til dig selv. Det handler om selvkærlighed.
"Det er kun med hjertet, man kan se klart" Den lille prins, Antoine de Saint-Exupéry
Kurset henvender sig til alle niveauer.
Der medbringes egne materialer: 3-4 Malerlærreder (50x70cm eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud, medbring eget staffeli.
Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com
Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail: evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82 til underviseren EVI

Underviser: Evdoxia Apostolou
Hold: 5324102016.
Læs mere

23. marts 2024

Nonfigurativt-Abstrakt Maleri icon for Undervisning

Nonfigurativt-Abstrakt Maleri

Ukendt
Er du nysgerrig på at udvikle dit formsprog indenfor det abstrakte maleri?. Har du mod på, at opbygge et sparringsmiljø, i et begrænset fællesskab, hvor man giver konstruktiv feedback på hinandens værker?. Så er dette kursus måske noget for dig.

Fra underviseren får du coachende vejledning med afsæt i dine egne værker, og hvad du ønsker at udvikle. Gennem fællesskabet får du mulighed for at sætte ord på dine maleprocesser. Herudover får du en dybere indsigt i maleriets mange virkemidler, samt fortrolighed med såvel intuition som struktur i den kreative proces.
Dagene indledes med små opvarmnings,- og inspirationsøvelser, hvorefter du arbejder på egne værker. Der lægges vægt på kontinuerlig feedback

Medbring selv hvad du skal bruge på din stand: Skitseblok, lærred, palet, maling, glas til vand, pensler, spartel m.m

Underviser: Marianne Hansen
Hold: 5324102134.
Læs mere

6. april 2024

Intuitiv maleri icon for Undervisning

Intuitiv maleri

Ukendt
Lær at male- Følg din intuition. Kom med på en rejse ind i dit indre kreative univers og fald ind i dig selv via intuitiv maling.

Med min vejledning lærer du værktøjer til at komme i kontakt med din 'indre verden'- følelser og tanker, og udtrykke dig via maling.
Dette kursus er til dig som gerne vil få en masse inspiration, udfolde din kreativitet og arbejde med dit personlige udtryk, uanset om du er til abstrakt eller figurativt maleri, eller en kombination af dette.
Det handler om at lytte til dig selv. Det handler om selvkærlighed.
"Det er kun med hjertet, man kan se klart" Den lille prins, Antoine de Saint-Exupéry
Kurset henvender sig til alle niveauer.
Der medbringes egne materialer: 3-4 Malerlærreder (50x70cm eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud, medbring eget staffeli.
Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com
Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail: evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82 til underviseren EVI

Underviser: Evdoxia Apostolou
Hold: 5324102022.
Læs mere

20. april 2024

Kreativt sammen: Malerikursus for Voksne og børn fra 13 år

Kreativt sammen: Malerikursus for Voksne og børn fra 13 år

Ukendt
Oplev glæden ved at male sammen.

Kom på et malerikursus sammen med dit barn eller barnebarn.Endags malerikursus til voksne, der ønsker at udforske deres kreative side sammen med deres børn fra 13 år.Kurset giver mulighed for at fordybe dig i kunstens verden, uanset om du er nybegynder eller har erfaring med maleri. Dette kursus er ikke kun en mulighed for at styrke den kreative forbindelse mellem forældre/bedsteforældre og deres børn/børnebørn, men også for at skabe varige minder og oplevelser sammen. Uanset om I er nervøse begyndere eller passionerede kunstere, vil kurset give jer mulighed for at udforske maleriets glæde sammen som familie.På kurset kan alle frit vælge at arbejde med ethvert emne, de vil, lige fra portræt,krop, stilleben, landskab eller abstrakt maleri. Du kan også tegne/male efter billeder/fotos.Der vil være fælles oplæg, men underviseren Evi elsker at hjælpe alle med at finde deres egen måde at male på. På kurset vil du lære om maleriets/tegningens opbygning, farver og hvordan man opnår forskellige udtryk. Det bliver sjovt og interessant at arbejde sammen om at skabe kunst og lære af hinanden. Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Alder: Voksne og børn fra 13 år.Medbring eventuelt nogle fotos eller prints af de billeder, som du synes kunne være interessante at male efter.Der medbringes egne materialer: 2-3 Malerlærreder (f.eks. 50x70cm, mindre eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud. Hvis du ikke lige har pensler og farver m.m. kan det lånes på dagen af aof, du kan også købe lærred og andet. Medbring lidt at spise og drikke til Frokost.Prisen er for en voksen og et barn, tilmeld den voksne og skriv barnets navn i bemærkninger.Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail:evaposto@gmail.com" eller på telefon: 21 96 45 82

Underviser: Evdoxia Apostolou
Hold: 5324102011.
Læs mere

4. maj 2024

Keramik Weekend Kursus icon for Undervisning

Keramik Weekend Kursus

Ukendt
Keramik- weekendkursus. Primært for dig, der allerede er kommet igang med at dreje, og her ser muligheden for at udvikle og producere intenst henover en lørdag og søndag.

Alternativt eller supplerende vil der være mulighed for pladeteknik eller anden formgivning, der kan færdiggøres indenfor de to dage. På kurset aftales en fælles glaseringsdag på 3 timer
Værkstedets Faciliteter: 6 el- drejeskiver, 2 sparkeskiver, gode arbejdsborde.
Der arbejdes udelukkende med stentøjsler. Ler købes individuelt gennem værkstedet
Øvrig materialeudgift til glasurer, brænding m.m: 100 kr.
Undervisers baggrund: Jeg har gennem 10 år tilegnet mig viden gennem højskolekurser i keramik, senest på Bornholms højskole. Privat arbejder jeg fra eget værksted, hvor jeg primært har fokus på brugskunst og dekorering med forskellige materialer- herigennem med inspiration fra min Billedkunst

Underviser: Marianne Hansen
Hold: 5324102141.
Læs mere