Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
18/11 2022
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Allé
4941 Bandholm
Tlf: +45 54 78 80 89

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.8108, Lon 11.51

Knuthenborg Safari omfatter en stor del af den godt 600 ha store landskabspark, der hører til Knuthenborg Gods. I safariområdet er der flere end 1000 eksotiske dyr, hvoraf mange er truede dyrearter


25. august 2024

Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024 icon for Undervisning

Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024

Nyttige links/information: FB Event Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024 med vigtige informationer frem mod løbet: https://www.facebook.com/event.

Deltagerliste Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024 (Bliver løbende opdateret):https://www.junglerun.dk/delta...
Praktisk information: Vi sender en mail ud med praktisk information til alle deltagere en uge før løbet

Entréen til Knuthenborg Safaripark er inkluderet i billetprisen. Øvrige personer, som ikke skal deltage i løbet skal betale almindelig entré til Knuthenborg Safaripark.

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Hvis en voksen vil løbe med flere børn, er det muligt at lave tilkøb af barn.
Ruten er ca. 4 km lang med indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser, som udfordrer børnenes motorik. Glæd jer til en flot rute blandt dyrene i Knuthenborg Safaripark, hvor starten går fra Limpopoland. Når I er kommet i mål, har i resten af dagen til at gå på opdagelse i parken.
Holdene bliver tildelt en starttid efter tilmelding, som I kan finde på vores hjemmeside her: https://www.junglerun.dk/delta... I vil som hold blive sendt afsted i små heat, så der ikke opstår for meget kø ved forhindringerne. De tidligst tilmeldte, får tildelt de laveste start nr og bliver sendt afsted først.
Løbets primære formål, er at skabe fokus på aktiviteter som vi laver sammen og bringe smil på læberne. Vi ønsker gennem de forskellige forhindringer og samarbejdesøvelser at udfordre børnenes motorik og på denne måde gøre fysisk aktivitet til en leg.
Forhindringerne og samarbejdsøvelserne, som holdene kommer igennem, kan findes på Jungleruns hjemmeside: https://www.junglerun.dk/prakt...
Følg gerne med på FB eventet for Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024 her, hvor vi løbende lægger information op: https://www.facebook.com/event...
Billetprisen er for et hold og dækker, medalje, gymnastikrygsæk med overraskelser og T-shirt til barnet samt vand og frugt i målområdet.