Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
8/1 2020
Nakskov Teatersal
Søvej 8
4900 Nakskov
Tlf: 54 92 54 45

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.8352, Lon 11.1382

Teatersalen. Nakskov teatersal. Billetter købes i Nakskov Turistbureau, tlf. 5492 2172 eller online htts://nakskovteater. billetexpressen.dk


17. januar 2024

Little Big Bang

Little Big Bang

I den nye verden kan du endelig leve dit liv i harmoni. I den nye verden cykler du aldrig i modvind. I den nye verden står vi ved det vi tror på. MEN - hvis du ændrer mening, er det selvfølgelig også helt okay. I den nye verden er du i sandhed lykkelig.

En god mulighed for at få en god snak med de unge mennesker

Du inviteres ind i det nye, perfekte verdensforsøg!

De tre unge mennesker er godt og grundigt trætte af verden. Alt er galt. Krig, fattigdom, klimakrisen, dårlig ånde, sexisme, racisme, for lidt plads i bussen, koriander og folk der har andre holdninger end en selv. Derfor foreslår de en ny strategi: vi starter forfra!

I den nye verden kan du endelig leve dit liv i harmoni.
I den nye verden cykler du aldrig i modvind.
I den nye verden står vi ved det vi tror på.
Men hvis du ændrer mening, er det selvfølgelig også helt okay
I den nye verden er du i sandhed lykkelig.

Du følger tre menneskers rejse i skabelsen af en ny og idéel virkelighed. Men hvad sker der, når man vender verden ryggen til? Og er det overhovedet muligt at skabe en perfekt verden for alle? En forestilling om at skabe den perfekte verden med uperfekte mennesker.

Spilletid: 13:00 -14:10 uden pause

Medvirkende: Cecilie Haugaard, Rune Kleenø og Mathilde Bækmark.

Med

(Kånstkollektivet)

Støttet af Kulturstyrelsens garantiordning.

26. januar 2024

!nytårsbraget!

!nytårsbraget!

OperetteKompagniet leverer et brag af en Nytårskoncert - som kun OperetteKompagniet kan. De har musikken, de har sangerne, de har looket - og de kan som bekendt levere ud over scenekanten.

Teaterforeningen er vært med et glas bobler og lidt sødt fra kl. 19 - Få en glad aften og lad os sammen byde det nye år velkommen

Denne gang overgår OperetteKompagniet sig selv ... med en altid lystig præsentation, med små påhits og store overraskelser, med det kendte som det mindre kendte, med hele sketches, med propper der konstant springer! Festbandet sidder klar, ligesom Danmarks svar på Tom Jones, Bo Kristian Jensen, og hans vidunderlige hustru, operettedivaen Vibeke Kristensen, står på plakaten. Værterne, Carol Conrad og Thomas Peter Koppel, gelejder os igennem alle traditionerne - altid med lidt mere end det forventede!

Tidsplan: Nytårs-skål 19:00 - 19:30 og forestilling 19:30 - 22:00 (incl. pause)

Komponister: J. Strauss II, Lehár, Kálmán, Puccini, Tom Jones, Freddie Mercury, Foster m.fl.

Medvirkende: Thomas Peter Koppel, Vibeke Kristensen, Bo Kristian Jensen, Carol Conrad, Anton Lasine, Johannes Søe Hansen, Ingemar Brantelid, Kim Bak Dinitzen, Jakob Weber

(Operettekompagniet).

27. januar 2024

Sallys Far

Sallys Far

Er pinlig -------- sygt pinlig! Han får f.eks. den skøre ide, at han vil være youtuber. Eller han beslutter sig for, at han ikke gider være voksen.

Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza er det Sally, der må sørge for, han får kakaomælk og kiks. MEN kedelig ------ det er Sallys far ikke!

Det er de populære bøger "Sallys far"af Thomas Brunstrøm,der er udgangspunkt for denne helt nye forestilling med masser af sjov, ballade og rørende øjeblikke samt nye sange, skrevet af Sigurd Barrett og Eskild Dohn, som vi i sidste sæson oplevede i Sigurd vortæller om Naturvidenskab. Vi møder Sally, hendes lillebror Eddie, hendes bedste ven Svend og ikke mindst hendes sjove og skøre far, der bestemt ikke er som andre fædre.Der er humor for hele familien fra 4 til 99 år, men selvfølgelig også alvor, der vækker eftertanke hos både børn og voksne.

Varighed 70 min.

Medvirkende: Kristian Holm Joensen, Marianne Gronnov Bøgelund, Morten Bo Koch m fl.

(Louise Schouw Teater).

2. februar 2024

Dansk Slager Parade 2024 - Nakskov

Dansk Slager Parade 2024 - Nakskov

305 kr + evt. gebyr
Køb/bestil billet
Dato: 02.02.24 kl.20:00. Dørene åbner kl.19:00. Tiden flyver - og Dansk Slagerparade flyver med. Holdet for 2024 er allerede sat.

Hun sang "Snart er du mer' end 17 år" - og både sangen og Anette Klingenberg har holdt hele vejen, fra da hun hittede med den på 70ernes dansktop, og frem til i dag - hvor den har status som en af de største evergreens på den danske popscene. Og mon ikke der også bliver et genhør med "Mini Max", når Annette tager på tur - sammen med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg. Den festlige duo er fast inventar på dansktoppens førsteplads - og det skal vi nok få at høre, når holdet letter anker. Ombord i tour-bussen finder vi også Peter Andersen - og her er det nok bedre at sige "Drama Queen" eller bare DQ, for så ved alle, at der er tale om vores Melodi Grandprix vinder fra 2007. Peter væltede huset, da han var med på Dansk Slager Parade for første gang - og han agter at gentage succesen i 2024. Om "Drama Queen" er på repertoiret igen bliver ikke afsløret før premieren - men vi kan røbe, at den populære drag-sanger har et rigtig godt øje til Birthe Kjær. Michael Jensen - den korte version er bare Mik - er med igen for at hylde nogle af vores hjemlige croonere. Traditionen tro er Karin Strand-Holm konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at back'e solisterne op også underholder med egne nye og ældre hits. Varighed: 100 minutter. Arrangør: CB & Ole B. Booking ApS.

8. februar 2024

Gøngehøvdingen

Gøngehøvdingen

Figaros har 20-års jubilæum i 2024, og det fejres med forestillingen "Gøngehøvdingen" usædvanlig frit efter Carit Etlar.

Den kendte historie om Svend Gønge, Ib og Kulsoen er kommet gennem Figaros's vridemaskine, hvor der tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik. Forestillingen er et festfyrværkeri af humor og musik

Carit Etlars roman skildrer begivenhederne i 1657-1658, da Svend Poulsen Gønge forsvarer Sjælland mod de svenske styrker og deres tyske lejesoldater.
Svend Poulsen Gønge og hans tro ven og svoger Ib får til opgave at hente 50.000 rigsdaler i Vordingborg Kirke og bringe dem til København. Men at komme forbi de svenske linjer er svært, og det bliver bestemt ikke bedre da den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen, jagter dem på livet for at få fingre i de mange penge. Udsat for Figaros vridemaskine får handlingen sine steder en helt ny drejning!

Spilletid: 19:30 - 21:40 incl. pause

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen Kjærulff

Usædvanligt frit efter Carit Etlar.

24. februar 2024

Lattergaranti

Lattergaranti

Sidste år var Lukas Birch i Nakskov med forestillingen "To tosser på tur". Dengang gav vi lattergaranti og det blev indfriet, og nu er han her med en ny farce, som helt sikkert vil leve op til titlen.

Det er en farce om aldersforvirring og generationskløfter og hvad deraf følger. Lukas Birch får hjælp af revystjernen Anne Karin Broberg, som er en af stjernerne i Årsrevy 2022.
Endnu en eftermiddagsfarce i Nakskov Teatersal

Hvordan ser Danmark og danskerne ud, når de ses med forskellige briller? Hvad sker der når en ung fyr skal på tinderdate og det er moren til pigen der møder op? Hvad med samtykke? Få dig en rigtig sjov eftermiddag, som giver mulighed for at mødes med venner til frokost før forestillingen eller til middag efter en god gang latter!

Medvirkende: Anne Karin Broberg - garvet revy-stjerne og i sine unge år dansktop-sanger og deltager i MGP flere gange og Lukas Birch - Komiker, tekstforfatter til mange revyer og kunstnerisk leder af Pejserevyen og Teater Birch.

Spilletid: 16:00 - 17:40 incl. pause

(Teater Birch).

8. marts 2024

Se Venedig og Dø

Se Venedig og Dø

En hyldest til toppen af poppen i 70'erne. Se Venedig og dø er den musikalske historie om den danske musikbranche i slutningen af 1970'erne.

Du kan se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70'erne fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen m.fl. Oplev en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og det vil uden tvivl ende i fællessang

Efter de sidste store succeser med hyldestkoncerterne "Candle In The Wind" og "Pianoman'en fra New York" vender vi nu blikket mod Danmark og den danske musikbranche. Dengang hvor de største navne hed Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian og C.V. Jørgensen.

I slutningen af 70'erne er situationen i musikbranchen en helt andet end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om, at være det største og mest succesfulde band. Op i gennem 70'erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmarks ubestridt største rockband. Men i 1978 er den epoke slut, da bandet beslutter at opløse sig selv. Kronprinsen er Shu-Bi-Dua. Et band som er elsket af danskerne men hadet af medlemmerne af Gasolin. Shu-Bi-Dua står klar til at overtage tronen ligeså snart, at Gasolin er væk. Som et sidste modtræk forærer Gasolin et sikkert hit, "Se Venedig og dø" til Lone Kellermann i håbet om, at hun kan videreføre deres succes.

Spilletid: 19:30 - 21:20 incl. pause

Medvirkende sangere og musikere: Jonas Rasmussen, Morten Bytofte og Lene Nørrelykke m.fl.

(MusicalDanmark).

5. april 2024

Jæger nr 229 - Foredrag med Thomas Rathsack - Extra Show

Jæger nr 229 - Foredrag med Thomas Rathsack - Extra Show

Jægersoldat nr. 229 - foredrag med Thomas Rathsack. Mød tidligere jægersoldat Thomas Rathsack i et foredrag, der bringer dig helt tæt på livet som jægersoldat.

Det er en imponerende og medrivende fortælling, hvor Thomas også understreger betydningen af en af sine egne helt centrale pejlemærker: den personlige attitude! En attitude som ofte er afgørende for succes eller fiasko.

6. april 2024

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Ukendt

13. april 2024

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Du får nu muligheden for at se den anmelderroste forestilling "Dyrene i Hakkebakkeskoven". Tag dine børn, børnebørn, niecer eller nevøer med i Nakskov Teatersal og mød alle de kendte figurer i Hakkebakkeskoven i denne prisvindende opsætning.

En klassiker med alle de kendte sange; "Når en peberkagebager", "Hip Hurra for Bamsefar", "Den som spiser gulerødder" og mange flere.
Familieteater når det er bedst

"Dyrene i Hakkebakkeskoven" handler om den musikalske Klatremus og den forsigtige Morten Skovmus, som bor sammen med alle deres venner i skoven. Livet går sin vante gang, men den snu Mikkel Ræv er på færde, og han er kendt for at spise de små dyr i skoven. Bagerlærlingen får dog givet Mikkel en lærestreg med sine uspiselige peberkager. Alt ender selvfølgelig godt, og Bamsefar holder en fantastisk fødselsdagsfest for alle skovens dyr. Vi viser forestillingen lørdag eftermiddag så du kan inviteredine børn, børnebørn, niecer eller nevøer med i Nakskov Teatersal og møde Mikkel Ræv, Bagermester Harepus, Klatremus, Bamsefar og alle de andre elskede figurer i Hakkebakkeskoven i Teater V's prisvindende nyopsætning.

Familieteater når det er bedst.

Manuskript af Thorbjørn Egner og oversat af Halfdan Rasmussen.

Spilletid: 14:00 - 16:00 incl. pause.

(Teater V).