Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
8/1 2020
Nakskov Teatersal
Søvej 8
4900 Nakskov
Tlf: 54 92 54 45

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.8352, Lon 11.1382

Teatersalen. Nakskov teatersal. Billetter købes i Nakskov Turistbureau, tlf. 5492 2172 eller online htts://nakskovteater. billetexpressen.dk


16. august 2024

Gravalvorlig

Gravalvorlig

Som en del af Vestlolland Operafestival 2024, viser vi en komisk opera af FIGAROS. Historien tager udgangspunkt i bedemandsvirksomheden "Den Enes Død".

Det bliver ikke gravalvorlig, for - som de har vist mange gange før - når historien først udsættes for FIGAROS bliver det meget underholdende

Forretningen er tynget af udfyldelsen af de mange skemaer og statistikker, der kræves fra Krematorietilsynets side. Og sidst, men ikke mindst, tynget af Tove og Werners værste frygt: Krematorietilsynets kontrolbesøg. Staten har nemlig indført kvoter, som "Den enes død" slet ikke har opfyldt endnu. Det banker på døren, og den nyuddannede bedemandsassistent Asbjørn lukkes ind. Han har mod på livet! Og Asbjørn skal vise sig at have nøglen til, hvordan der kommer flere kunder i butikken.

Komponist - Bo Gunge
Librettist - Lasse Popp
Medvirkende: Signe Asmussen, sopran
Michael Kristensen, tenor
Hans Dueholm, baryton
Allan Dahl Hansen, scenisk musiker.

31. oktober 2024

Jacob Taarnhøj

Jacob Taarnhøj

Dørene åbner 1 time før showstart. https://jacobtaarnhoej.dk/.

28. februar 2025

Dansk Slager Parade 2025 - Nakskov

Dansk Slager Parade 2025 - Nakskov

325 kr + evt. gebyr
Køb/bestil billet
Det bliver en festlig og fornøjelig aften, når revystjernen Jan Schou indtager scenen sammen med skuespiller, sanger og danser Susanne Breuning, der med sikkerhed vil give os nogle af hendes stedfars, Knud Pheiffers sange som "En Lille Pige i Flade Sko".

En anden kunstner, der hylder sin far i årets show, er Michael Winckler, søn af d en lege ndaris ke Gustav Winckler, der vill e have fyld t 100 år i år. "The Sound of Laban" betr æder også scenen med flere uforglemmelige hits fra duoen. Som traditionen byder, vil Karin Strand-Holm være konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at backe solisterne op, også vil underholde med deres egne nye og ældre hits. Varighed: 2 x 50 min.

6. marts 2025

Heino hansen's første afskedsshow

Heino hansen's første afskedsshow

Dørene åbner kl. 17.30.